[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Cinci români au fost implicați într-un teribil accident sâmbătă seara, 11 noiembrie. O femeie a murit și o fetiță de 5 ani se află în stare gravă (Video)

Altă tragedie românească în Italia. Cinci români au fost implicați într-un teribil accident sâmbătă seara, 11 noiembrie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:00, în apropierea localității Castelnuovo della Daunia, provincia Foggia, pe strada Statală 16. O coliziune groaznică între un Mercedes, în care se aflau patru persoane cu cetățenie italiană şi un Fiat Punto, în care se aflau 4 adulți și o fetiță de 5 ani, toți de naționalitate română, a relatat publicația Foggia Today.

În urma impactului o femeie a murit și o fetiță de numai 5 ani se află în stare foarte gravă, viața atârnându-i de un fir de ață. Opt persoane au fost rănite în incident.

În stare foarte gravă se află și șoferul Fiatului. Răniții au fost transportați la spitalele din Foggia, San Severo, Termoli şi san Giovanni Rotondo. Rănile nu le pun în pericol viața, conform sursei citate.

Poliția va stabili cauzele accidentului. Vom reveni cu amănunte.

http://www.foggiatoday.it/cronaca/incidente-stradale/statale-16-11-novembre-2017-un-morto-8-feriti-video.html

 

 

Lasă un răspuns