[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia, doi români au pipăit o poloneză și s-au masturbat în fața acesteia

Doi români fără adăpost și în stare de ebrietate au fost arestați luni noaptea, 1 august 2017, deoarece au încercat să violeze o femeie de origine poloneză, fără adăpost, care se afla împreună cu partenerul în stația Termoli, din localitatea cu același nume, din provincia Campobasso – Molise.

Cei doi polonezi dormeau într-un colț mai retras împreună cu un conațional, când femeia s-a trezit pipăită de cei doi români care se masturbau în fața ei. Românii l-au bătut pe bărbatul femeii, care a încercat să o apere, dar și pe conaționalul acestora cu o curea și o bară de fier, iar pe femeie au pălmuit-o, împingând-o și obligând-o să se atingă.

Trecătorii alarmați de urletele celor agresați au chemat poliția, sunând la numărul de urgență 113. Agresorii cu inițialele S.A. și M.A.V., au fost arestați pentru agresiune sexuală, tentativă de viol și vătămare corporală gravă. Femeia fără adăpost, partenerul acesteia și conaționalul au fost conduși la spitalul San Timoteo, unde au primit îngrijiri medicale.

Ecoaltomolise.net