[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia. Doi români găsiți decedați în aceeași zi, în zone diferite

Mihai Zaharia, un român de 55 de ani, rezident de mai mulți ani în localitatea Alcamo, provincia Trapani (sud Italia) a fost găsit decedat luni, 8 octombrie 2018,  în stare de descompunere. Se pare că murise de cinci zile, potrivit prietenilor și proprietarilor locuinței care au simțit lipsa și au dat alarma. Decesul a avut loc în locuința din via Giovan Battista Vico, bărbatul fiind găsit în pijamale, probabil decesul survenind în urma unui infarct.

Singur, Mihai a decedat lăsând în urmă o soră în România, care, aflată într-o situație materiale nu foarte bună, a decis înmormântarea acestuia pe pământul italian.  El era cunoscut în localitate drept „un om liniștit, serios, la locul lui, care muncea și nu deranja pe nimeni” potrivit Elenei Ciobanu, președinta Asociației „Decebal și Traian” din Alcamo.

Asociația „Decebal și Traian” din Trapani se ocupă și de strângerea de fonduri necesare înhumării acestuia la cimitirul din comună. Motiv pentru care se cere sprijinul tuturor celor care vor să dea o mână de ajutor. Contact: elena.ciobanu

Un alt caz similar a fost descoperit tot ieri, 8 octombrie, la orele 11, în via Piagge Marine din localitatea Seze, în provincia Latina. Este vorba de Gheorghe Hici, găsit fără viață în locuința sa luni dimieața. Gheorghe a vea avea 65 de ani și lucra în agricultură.

 

Lasă un răspuns