[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Două bătrâne bătute pe stradă. Una se află în comă. Român arestat

Două femei de 63 și 84 de ani au fost bătute de un român în vârstă de 26 de ani, fără motiv, în timp ce se plimbau prin centrul localității Busto Arsizio, provincia Varese.

Bărbatul a fost arestat de către carabinieri și martorii au declarat că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, urla și agresa trecătorii de ore bune.

Pardalian Caldaran este numele agresorului. Asupra lui s-a găsit un document cu viză eliberat de consulatul României.

S-a întâlnit cu două pensionare în Via Quintino Sella, în jurul orei 17:30, și dintr-o dată, fără nici o explicație, în fața altor trecătorilor îngroziți, a dat un pumn în pieptul femeii de 67 de ani.

Femeia a țipat, apoi românul s-a întors către cealaltă femeie de 84 de ani și a împins-o. Aceasta s-a lovit la cap în cădere; inițial, starea ei nu părea gravă, dar apoi și-a pierdut cunoștința, a fost salvată de trecători și transportată de o ambulanță 118 la spitalul din Busto Arsizio.

Doctorii au încercat să o opereze de urgență, dar condițiile ei erau foarte grave și nu a ieșit din comă. Are hemoragie cerebrală.

Potrivit martorilor audiați de poliție seara trecută, 16 noiembrie, bărbatul rătăcea de câteva ore prin centrul istoric al orașului și deranja trecătorii. Când a fost oprit de poliție pe o stradă adiacentă, nu a opus rezistență: a fost interogat pe larg și și-a admis fapta, dar nu a putut să o justifice.

Era rănit la nas și pierdea sânge, probabil din cauza unei căderi după ce și-a pierdut echilibrul din cauza alcoolului. Avea, de asemenea, o buză separată. După interogatoriu, când a rămas închis în camera de siguranță, a adormit. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor.

Corriere.it

 

Lasă un răspuns