[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – două tigăncușe de origine română au furat parmigiano și salam de la Lidl și le-au ascuns sub fuste

Polițiștii de la comisariatul din Ivrea au prins zilele trecute două țigănci de 18 și 23 de ani, de origine română, la ieșirea din LIDL , via Sant’Ulderico, din Ivrea, provincia Torino, în timp ce ascundeau parmigiano și salamuri sub fuste. Infractoarele au încercat să se justifice, spunând că le-au găsit la gunoi.

La un control mai amănunțit, polițiștii au descoperit că sub fustele acestora, lungi până la glezne, aveau prinse în talie genți special concepute, având interiorul căptușit cu aluminiu, pentru a „păcăli” sistemele de avertizare de la ieșirea din supermarket.

Cele două țigănci au golit rafturile magazinului, furând parmigiano și grana padano, prosciuto, felii de curcan afumat, ciocolată, cafea, iar polițiștii exclud că marfa furată ar fi fost revândută.

După validarea arestării, cele două tinere au fost eliberate, cu obligația de ședere în tabara de romi de pe strada Germagnano din Torino, deși pe numele acestora mai exista o plângere pentru același tip de furt, conform publicației La Sentinella del Canavese.