[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Grevă generală 8 martie: transportul public și trenurile la RISC

O grevă generală națională, de toate categoriile, atât publică, cât și privată, pentru întreaga zi de joi, 8 martie, a fost indusă de Usi (Uniunea sindicală italiană) și Flaica Cub (Confederația Unității de bază) transportul public și trenurile la RISC.

Joi, 8 martie, transportul public la risc pentru greva generală de 24 de ore, convocată de Usb (uniunea sindicală de bază).

La Roma, greva va începe la 8.30 până la 17.00, și de la ora 20.00 până  la sfârșitul serviciului și afectează tot serviciul ATAC de rețea (autobuze, troleibuze tramvaie, metrouri, căi ferate Roma-Viterbo-Civita, Politica-Centocelle și Roma-Lido) și liniile de autobuz gestionate de Roma Tpl.

Serviciul va fi totuși asigurat, informează huffingtonpost.it, în cele două perioade de garanție: până la ora 08.30 și de la ora 17.00 până la ora 20.00. Autobuzele de noapte nu sunt garantate în noaptea între 7 și 8 martie.

În ceea ce privește transportul extraurban Cotral, compania a anunțat că, de la 8.30 la 17 șide la ora 20până la sfârșitul serviciului, serviciul poate suferi inconveniente și suspendări de curse.

Protestul din 8 martie va implica și grupul Ferrovie dello Stato, cu o grevă programată de la miezul nopții până la ora 21:00.

Pentru trenurile regionale vor fi garantate serviciile esențiale furnizate în eventualitatea unei greve în zilele de lucru de la 6 la 9 și de la 18 la 21.

De asemenea, va fi garantată legătura dintre aeroportul Roma Termini și Fiumicino cu serviciul „Leonardo Express” sau cu autobuze substitutive.

Lasă un răspuns