[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia introduce 14 zile de izolare pentru cei care intră pe teritoriul său de sărbători. Iată regulile

       Noul decret al Guvernului Italian care intră în vigoare de astăzi, 10 decembrie, vizează obligativitatea prezentării unui test nu mai vechi de 48 de ore pentru persoanele care provin din România, Belgia, Franța, Olanda, Cehia, Spania, Marea Britanie.

      Din data de 21 decembrie cine intră pe teritoriul Italian din România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Regatul Unit, Elveția, Andorra, Principatul Monaco, Australia, Japonia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Rwanda, Singapore, Thailanda, Uruguay va face 14 zile de izolare la domiciliu.

      Chiar si persoanele care părăsesc teritoriul talian chiar înainte de 21 decembrie 2020 și se întorc  după 6 ianuarie 2021 vor trebui să se supună acestei obligației”, a anunțat astăzi Ministerul de Interne italian.

      Italia interzice de sărbători călătoriile între regiuni 

AICI HARTA INTERACTIVĂ

CU ZONELE ȘI REGULILE DE URMAT

       În perioada 9 decembrie – 15 ianuarie 2021 sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul țării indiferent de culoarea de risc a regiunilor, între orele 22.00 și 5.00 dimineața, iar în noaptea de 31 decembrie 2020 de la ora 22.00 până la 7.00 dimineața în ziua de 1 ianuarie 2021, cu excepția celor motivate de muncă, sănătate sau situații de necesitate.

       Sunt interzise deplasările între regiuni, iar în zilele de 25, 26 decembrie și 1 ianuarie 2021 este interzisă părăsirea localității, cu excepția celor motivate mai sus.

Mai multe detalii despre restrictii AICI

Lasă un răspuns