[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Maria Alexandra Campulungeanu, mama a două fetițe s-a stins din viață în urma unui atac de cord

Veggiano, Padova

Douăzeci și șapte de ani sunt într-adevăr prea puțini pentru a părăsi brusc, pentru un atac de cord, lăsând în durere, în disperare și singurătate un bărbat la fel de tânăr și două fete foarte mici, cu vârsta de doar 5 și 8 ani.

Maria Alexandra Campulungeanu, care locuia de foarte puțin timp la Sant’Antonio, în Veggiano, împreună cu soțul și cele două fiice, avea doar 27 de ani. Nu avea probleme de sănătate, nimic evident și nici o patologie care să fi putut prezice tragedia care a avut loc între marți 27 și miercuri 28 martie. Maria se afla în grădina casei, după ce a salutat fetițele care ieșeau la plimbare împreună cu bunica lor, când brusc s-a prăbușit la pământ, neputincioasă. A fost dusă de urgență la spital, dar viața ei a luat sfârșit a doua zi, miercuri după-amiază. Vineri, 30 martie, a avut loc o autopsie la institutul de medicină legală, pentru a înțelege cum o fată de 27 de ani a putut să moară pentru un atac de cord atât de puternic încât nu i-a permis să se recupereze.

Înmormântarea va miercuri, 4 aprilie, la biserica ortodoxă din Mestrino. Apoi, tânăra se va odihni aici, în Italia, în apropierea căreia copiii și soțul ei vor continua să trăiască. Maria Alexandra și soțul ei, Andrei în vârstă de 32 de ani, au venit din orașul Pașcani, de unde au plecat în urmă cu câțiva ani și s-au mutat în Italia în căutarea unui loc de muncă, astfel încât să-și poată sprijini familia.

Cei doi soți nu au fost prea norocoși. Andrei a lucrat ocazional, în timp ce Maria a fost în imposibilitatea de a găsi un loc de muncă deoarece s-a dedicat celor două fetițe.

„Era soție și mamă devotată. Îi cer lui Dumnezeu să mă ajute să-mi cresc fiicele.”, a scris Andrei pe Facebook.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Lasă un răspuns