[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – o badantă româncă a fugit în România din cauza unui albanez care o abuza

O badantă româncă rezidentă la Pordenone, regiunea Friuli-Veneția Giulia, s-a întors în România din cauza hărțuirilor și agresiunilor unui albanez de 54 de ani „îndrăgostit”, în timp ce în Italia a început un proces împotriva agresorului. La procesul care va începe pe 26 octombrie, românca va fi reprezentată de avocatul Daniela Magarici, iar acuzatul de avocatul Roberto Cescutti, în fața instanței Iuri De Biasi.

Bărbatul susține că a avut o relație de iubire cu românca și a amenințat-o și agresat-o fizic pe aceasta în repetate rânduri în fața mai multor cunoștințe, în schimb, românca susține contrariul, că între ea și albanez nu a existat nimic niciodată.

Agresiunile au început în luna aprilie 2016, atunci albanezul a oprit-o pe stradă, i-a ținut mâinile și i-a spus: „Crezi că mi-e frică de închisoare? Vei plăti pentru asta!”. Femeia a căzut în genunchi și a început să plângă. În data de 8 iunie 2016 albanezul a atacat-o iarăși pe româncă, a trânt-o la pământ, apoi i-a pus mâna în gât, a lovit-o de un zid și a scuipat-o. În urma leziunilor, românca a avut nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale, potrivit avocatului Daniela Magarici.

După trei zile de la această agresiune, bărbatul a urmărit-o până la intrarea într-un magazin și după ce s-a asigurat că nu snt camere video i-a spus: „Te aștept afară!”, punându-i mâna pe spate.

Cu toate acestea, cinci zile mai târziu, omul a intrat în barul Pecora Nera, când femeia se afla în compania unor prieteni și a amenințat-o din nou.

Femeia a fost nevoită să fugă în România și să solicite control psihologic, conform ziarului Allnews24 .