[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – O româncă beată criță i-a spart o chitară în cap fostului soț

În seara zilei de duminică, 21 ianuarie, carabinierii din Alseno, provincia Piacenza, au  intervenit pentru a aplana un conflict apărut într-o familie de români.

Un român în vârstă de 38 de ani a solicitat intervenția carabinierilor, după ce a primit un telefon de la copiii săi minori, care se aflau în acel moment la fosta soție. Aceștia l-au implorat să vină să îi ia, deoarece mama lor era beată și violentă.

Carabinierii l-au însoțit până la domiciliul fostei soții și, odată ajunși acolo, au cerut permisiunea de a intra în casă, acordată de femeie fără opoziție.

Militarii au găsit-o pe femeia în vârstă de 29 de ani într-o stare de beție evidentă: după o primă încercare de a oferi explicații despre ceea ce au spus copiii, tânăra și-a vărsat furia asupra fostului soț, spărgându-i o chitară în cap, dar și asupra carabinierilor, aruncând în ei cu diferite obiecte casnice.

Femeia a fost reținută pentru violență și rezistență față de publicul oficial și sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare pentru a constata posibila responsabilitate pentru violența asupra celor doi copii minori.

Sursa: piacenzasera.it

 

Lasă un răspuns