[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Permisul de conducere și cartea de identitate a vehiculului trebuie să aibă același nume. Amenzi de 750 de euro

Sosesc amenzi usturătoare pentru șoferii fără acte actualizate. Începând cu 3 decembrie, cartea de identitate a vehiculului (libretto) și permisul de conducere vor trebui să coincidă.

Toți șoferii care conduc autovehicule și nu sunt proprietari trebuie să-și actualizeze datele de pe cartea de identitate a automobilului pe care îl conduc, altfel riscă amenzi de 750 de euro.

Înregistrarea se va face la Motorizzazione, iar pe cartea de identitate a vehiculului trebuie să fie notat numele șoferului care folosește mașina pentru o perioadă mai mare de 30 de zile.

Sunt scutiți cei care foloseau vehiculul înainte de data intrării în vigoare a noilor reglementări sau cei care folosesc autoturisme ale membrilor din familie cu aceeași adresă.

Categoriile cele mai afectate sunt cele care folosesc mașinile firmelor. Obligația este pentru fiecare tip de vehicul și va fi destinată persoanelor fizice și juridice.

Sursa:http://tutto24.online/index.php/2017/11/24/dal-3-dicembre-patente-e-libretto-con-lo-stesso-nome-si-rischia-un-verbale-da-750-euro/

Lasă un răspuns