[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Român rezident la Aprilia, arestat după ce și-a înjunghiat iubita

Un tânăr român în vârstă de 23 de ani a fost arestat pentru violență domestică și vătămare corporală după ce și-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie iubita.

Potrivit mărturiei tinerei în vârstă de 24 de ani, întorcându-se de la Roma în seara zilei de 1 noiembrie, ea și iubitul ei au avut o discuție aprinsă în mașină. De la vorbe s-a trecut la fapte.

Bărbatul de 23 de ani, rezident la Aprilia, deja cunoscut forțelor de ordine, mai întâi i-a dat un pumn în față și apoi a înjunghiat-o în piciorul stâng, provocându-i o rană adâncă. Carabinierii din Pomezia l-au arestat pe tânăr care a mărturisit că a lovit-o, înjunghiat-o și apoi a condus-o la spital.

În interiorul mașinii agresorului, de profesie bucătar, s-au găsit găsit numeroase cuțite de bucătărie, printre care și cel pe care l-a folosit să-și înjunghie iubita.

În urma investigațiilor carabinierii au stabilit faptul că bărbatul a folosit această formă de violență și în trecut, episoadele fiind confirmate de personalul spitalului din Aprilia, acolo unde femeia mai fusese internată.

Victimei i s-a eliberat certificat medico-legal cu un prognostic de 20 de zile, iar bărbatul așteaptă în arest decizia judecătorului.

Sursa: RomaToday

 

 

 

Lasă un răspuns