[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Româncă țepuită de 15.000 € de o vrăjitoare de pe Facebook, tot româncă

Piața vrăjitoarelor românce se întinde și peste granițe, la fel și credința. O tânără stabilită în Italia a fost păcălită de o vrăjitoare pe Facebook. Victima a plătit 15.000 de euro ca să scape de deochi.

Vrăjitoarea româncă din Ladispoli, Lazio, va răspunde în fața legii pentru fraudă agravată. Ea este cercetată în stare de libertate.

Totul a început în 2015. O româncă de 33 de ani din Montevarchi, Arezzo, a cunoscut-o pe Facebook pe conaționala de 34 de ani care „ghicea în cărți și îndepărta deochiul”. Cele două femei au ținut legătura pe Facebook și apoi au hotărât să se întâlnească la Ladispoli.

Vrăjitoarea din Ladispoli a făcut-o să creadă că a fost deocheată și are nevoie de sesiuni de exorcizare, pentru a avea o viață mai bună și a scăpa de probleme, apoi a cerut aproximativ 15.000 de euro pentru serviciile sale.

Plata s-a efectuat prin transferuri bancare, plăți poștale și în numerar, timp de un an și jumătate. Abia după ce a plătit suma femeia și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni.

Sursa: valdarno24.it

 

Lasă un răspuns