[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Români în cătușe după ce au bătut și jefuit patru cetățeni din Bangladesh pentru neplata „taxei de protecție”(Foto+Nume)

Trei persoane, doi bărbați și o femeie, toți de naționalitate română au fost reținuți pentru un jaf violent comis duminică seara în Latina, regiunea Lazio. Victimele sunt patru cetățeni din Bangladesh, proprietarii unui magazin alimentar de pe strada Emanuele Filiberto.

La miezul nopții duminică, 10 spre 11 septembrie, grupul, alcătuit din patru persoane, a intrat în acțiune lovind comercianții cu bastoane, cuțite și o sticlă și jefuind suma de 5.600 de euro.

Victimele au ajuns în spital. Una cu o fractură a mâinii, alta a fost diagnosticată cu contuzie puternică în zona toracelui, cea de-a treia victimă are contuzii la mâna dreaptă, iar o altă victimă are un traumatism în zona abdomenului.

Polițiștii au deschis o anchetă și au reușit să-i identifice pe agresori, în baza declarațiilor martorilor. Este vorba Vasile Sandu Caraiman (36 de ani, din Focșani), Silviu Turtureanu (27 de ani, din Suceava) și Cristina Dumitrache (32 de ani, din Focșani).

Unul dintre cei patru a reușit să fugă în zorii zilei de 12 septembrie, în România, iar ceilalți trei au fost închiși.

În urma investigațiilor s-a arătat că cei patru români au cerut proprietarilor magazinului, cu câteva zile înainte, „taxă de protecție”.

ilmessaggero.it