[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia. „Sfântul” Ioan Apostol, arestat la Appennino Dauno

Joi după amiază, 24 ianuarie, de Ziua Unirii la noi, Ioan Apostol, un român de 33 de ani cu diferite antecedente penale, a fost arestat de carabinierii de la Compagnia din Lucera pentru agresiuni asupra soției. Acesta, fără loc de muncă, aflat în stare avansată de ebrietate, s-a dus la locul de muncă al soției, un restaurant din localitatea Appennino Dauno, ca să-i mai ceară ceva de băut.

La refuzul soției situația a degenerat, românul cu nume de sfânt începând să-i care pumni în cap și să arunce în ea cu ce găsea la îndemână. Femeia a fugit și s-a ascuns într-o încăpere de unde a chemat forțele de ordine.

Ajunși imediat la locul faptei, carabinierii l-au reținut, nu cu ușurință, pe românul turmentat și recalcitrant și l-au condus în cazarmă încătușat.

Soția acestuia a fost supusă îngrijirilor medicale.
Tot cu această ocazie, militarii au aflat de bătăile continue pe care Apostol le aplica femeii încă din luna ianuarie, cauza fiind dependența acestuia de alcool. Mai mult, situația familială este și mai grea în condițiile în care românul, mai mereu beat, își teroriza și cei doi copii de 5 și 9 ani.

Terminate formalitățile, Ioan Apostol a fost arestat și dus la penitenciarul din Foggia până la proces.

Lasă un răspuns