[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Spărgători de bancomate, prinși în flagrant. Români arestați

Carabinierii din Bova Marina, Reggio Calabria au arestat 3 români pentru mai multe spargeri la bancomatele din diferite localități din Reggio Calabria. Cei trei au fost definiți „hoți în serie”, având în vedere modul de operare.

Aceștia au fost surprinși în flagrant de carabinieri care i-au arestat și i-au înmânat autorității judiciare. În cătușe sunt: Adrian PUNICA (27 de ani), Claudiu Viorel COSTANTIN (20 de ani) și Vladut Constantin GUINIE (20 de ani), trei români care trăiesc în Italia de mult timp și au antecedente penale.

Faptele datează din data de 2 octombrie, când Claudiu Viorel Constantin a folosit o forfecuță, în timp ce ceilalți doi complici stăteau de șase, ca să blocheze sistemul unui bancomat Poste Italiane din Bova Marina.

În timpul unui serviciu, carabinierii de la echipa mobilă și-au dat seama că bancomatul sucursalei Poste Italiane a fost deschis. După ce au observat doi tineri români nu departe de ATM, au decis să-i legitimeze, descoperind pe unul dintre ei cu o foarfecă cu vârful ascuțit asupra lui – probabil folosită pentru a forța aparatele ATM – și niște bancnote noi.

ReggioTv