[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Trei frați români au fost arestați pentru sechestru de persoană și rele tratamente

În după amiaza zilei de 9 noiembrie 2017, agenții de poliție din Mazara del Vallo, Sicilia, au arestat în flagrant delict trei români pentru infracțiunile de sechestru de persoană și rele tratamente.

Victima cu inițialele G.D.M., italiancă de 33 de ani, a declarat polițiștilor că a fost lovită și sechestrată în casă de trei români. Sora victimei a fost cea care a dat alarma, declarând că a observat că pe corpul surorii erau mai multe vânătăi.

Având în vedere că tânăra este o persoană lipsită de apărare, vulnerabilă, cu retard mintal, carabinierii s-au dus imediat la locuința acesteia. Au sunat la ușă, însă timp de mai multe minute nu a răspuns nimeni. Apoi la balcon a apărut un tânăr, identificat ulterior a fi Florin George Mihăescu, de 24 de ani, care la cererea agenților a coborât și a deschis ușa casei. În locuință polițiștii l-au găsit în bucătărie pe Ștefan Daniel Mihăescu, de 22 de ani, iar într-o încăpere mică au găsit victima într-o stare evidentă de agitație. Aceasta le-a declarat agenților că un anume Mihai, identificat a fi Mihai Cătălin Mihăescu, de 20 de ani, nu o lăsa să iasă, o bătea și i-a luat cheile casei și cardul bancar.

                                                         Mihai Cătălin Mihăescu

În urma anchetelor demarate imediat s-a descoperit că începând din mai 2017, Mihai Cătălin Mihăescu, profitând de încrederea femeii, cu care avea o relație, și-a adus în locuință frații. Românul a început să o abuzeze verbal, psihologic și fizic, amenințând-o de fiecare dată că dacă va vorbi consecințele vor fi neplăcute.Victimei i-a fost interzis să iasă din casă și i s-a luat telefonul mobil pentru a nu putea lua contact cu nimeni. Cardul victimei era folosit de Mihai Cătălin Mihăescu pentru a ridica în mod regulat banii din contul în care era intra pensia de handicap a tinerei.

Sursa: Sicilia oggi notizie

Lasă un răspuns