[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia, un român și-a bătut consoarta până la moarte

Cuprins de aburii alcoolului, un român de 44 de ani, Sima Marian și-a bătut consoarta, o poloneză în vârstă de 30 de ani, pentru un motiv stupid, nu a spălat vasele. Tragedia a avut loc pe data de 6 iunie, într-o căsuță abandonată de pe strada Cagno Abbrescia în cartierul Japigia la periferia orașului Bari, dar abia acum a fost făcută publică, scrie Il Massaggero.

Victima Anita Betata Rzepecka a murit după 24 de ore de agonie la spitalul din Bari din cauza unei leziuni la cap, cauzate de o cădere în timpul altercației cu partenerul său care a bătut-o violent și apoi a lăsat-o să zacă inconștientă ore întregi pe jos, în timp ce el a continuat să bea. Abia spre seară un coleg de cameră a dat alarma și a sunat la numărul de urgență 118. În ciuda intervenției chirurgicale nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra de 30 de ani.

„Fiica ta a meritat-o! Nu a spălat vasele așa cum i-am spus!” Acesta a fost răspunsul criminalului atunci când a fost întrebat de mama victimei ce i-a făcut fiicei sale.

Marian Sima a fost arestat și închis cu acuzația de omor voluntar.

Editor: Luminita Mirela Negoita

Sursa: Il Messaggero

Foto: Internet