[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italia – Un tânăr din Vrancea a murit asfixiat într-un bazin de fermentare a vinului

Un bărbat de 43 de ani din Vrancea, plecat de mai mult timp în Italia, și-a găsit sfârșitul chiar la locul de muncă din localitatea  Mareno di Piave, provincia Treviso, acolo unde lucra de 17 ani, după ce a intrat într-un bazin de fermentare a vinului, pentru efectuarea unor lucrări de mantenanță

Daniel Alexandru Cojocaru, rezident la Treviso a murit asfixiat ieri, 24 august, și potrivit presei din Italia, deși bazinul era gol, în interior era o concentrație foarte mare de dioxid de carbon și de nitrogen. Aerul nociv fiindu-i fatal. Se pare că bărbatul, deși avea experiență, a trecut peste etapa curățirii cu apă a bazinului, a relatat presa italiană.

Colegii de serviciu l-au găsit pe tânăr la câteva minute, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. S-a deschis o anchetă în acest caz, deși există voci care spun că se încearcă mușamalizarea cazului și de fapt acolo s-a petrecut cu totul altceva.

„Din nefericire… Astazi…Șocați… am primit o veste îngrozitoare…Am pierdut un prieten un Tată un Soț cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi. Un om simplu cu un suflet mare. Un om deosebit… Din pacate viața se termină pentru unii.. mult prea repede…Condoleante familiei…Odihnește-te în pace…Daniel Alexandru Cojocaru., a scris un prieten pe pagina lui de Facebook.

Daniel Alexandru Cojocaru era căsătorit și avea doi copii.