[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Italiancă de origine română, nevoită să se prostitueze pentru a-și întreține familia

O femeie născută în România, dar cu cetățenie italiană, a ajuns pe trotuar, oferindu-și trupul străinilor pentru o duzină de euro, ca să-și hrănească familia

Are 40 de ani și cum în viitorul ei nu a existat nicio perspectivă de un loc de muncă decent, a ales să se vândă, să satisfacă apetitul sexual al clienților săi, pentru a permite familiei sale să aibă un acoperiș deasupra capului și o burtă plină.

Cu câteva săptămâni în urmă un bărbat s-a arătat interesat de o prestație, apoi a atacat-o și a jefuit-o, făcând-o să ajungă la urgență.

„Mi-era teamă de moarte. Bărbatul a luat-o pe contrasens, având viteză, apoi s-a oprit și a început să mă bată, l-am lăsat să ia ceea ce a vrut, banii și telefonul mobil, am deschis portiera și m-am aruncat afară din „mașină”, a spus femeia în lacrimi polițiștilor.

Datorită mărturiei sale, acum bruta care a atacat-o are un nume și o față. Este vorba despre Cristian Ditadi, din Vigonovo, în vârstă de 41 de ani, născut în Dolo, în provincia Veneția. Acesta a fost eliberat de curând din închisoare, la data de 25 mai, după o pedeapsă de 3 ani și 4 luni pentru jaf și tâlhărie la adresa unor prostituate, a relatat Il Messaggero.