[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Jaf armat la Marino. Implicat un român

Jaf armat asupra unui furgon de transport valori în dimineața aceasta la Marino, la câțiva kilometri de Roma. Furgonul, aparținând fimei de transport Italpol, a fost atacat de doi bandiți în jurul orei 12,30, în timp ce oprise în fața Băncii di Credito Coooperativo din via Garibaldi pentru a încărca banii.

Cei doi s-au postat în fața gărzilor jurate, care luaseră deja din bancă plicul cu bani și se deplasau spre mașină. Gărzile au reacționat și în câteva secunde a avut loc o întreagă acțiune cu împușcături între șoferul mașinii și bandiți, în mijlocul trecătorilor, cu câteva zeci de cartușe trase.Totul spre groaza pietonilor care s-au refugiat în magazine sau s-au ascuns după mașini.

În timpul acestei acțiuni, una dintre gărzile jurate a fost împușcată în față de un proiectil, fiind transportat în condiții grave la spitalul San Camillo din Roma. Nu se știe dacă au reușit să fugă cu pliculcu bani, unul dintre ei,George N.,  un român de 37 de ani, fiind arestat după puțin timp de către un polițist și un carabinier care au recuperat și pistotul de la acesta. Se ascunsese sub o maòinè la cùàiva metri de locul agresiunii. Continuă căutările forțelor de ordine ale celuilalt complice care a fugit la bordul unei motociclete de cilindree mare.

Lasă un răspuns