[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Jaf armat la restaurantul MIORIȚA (Roma)

Duminică dimineața, restaurantul MIORIȚA din via Casilina,1428 (colț cu Via di Torvergata)(Roma) e plin ochi de clienți. Muzica sună, voia bună e în toi, băutura și mâncarea nu contenesc să ajungă pe mesele oamenilor. La cinci dimineața însă doi indivizi mascați, cu pistoale în mână și deciși irup în incinta localului. Sub amenințarea armelor pe care nu ezită să le folosească pun la pământ pe toată lumea, constrâng pe muzicanți să le dea cei 400 de euro pe care-i iau iar din casa de marcat adună tot ce este, circa 1100 de euro. Patru cartușe găuresc pereții și televizorul cu ecran plat fără să existe și victime umane.
Toată acțiunea a durat cateva secunde, cei doi, cu accent străin, reușind să fugă cu o mașină care-i aștepta afară pregătită. Consternare, frică și șoc pentru toți cei prezenți, angajați și clienți.
Poliția a ajuns cam la o jumătate de oră, după spusele martorilor, prea târziu pentru a mai putea face ceva. Localul era lipsit de supraveghere video așa că făptașii au lucrat nestingheriți.

About Cristi Merchea

Lasă un răspuns