[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

La 38 de morți se ridică bilanțul incendiului din București

protestatara

Doi răniți transportați în Olanda au decedat iar alți doi în spitalele din București

UPDATE ORA 12.04 Spitalul Militar: Patru răniți în secția de Terapie Intensivă, dintre care unul în stare critică

Patru răniți în urma incendiului din clubul Colectiv se află în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, dintre aceștia unul fiind în stare critică, a declarat, sâmbătă, comandantul unității, Florentina Ioniță Radu.

Potrivit acesteia, în unitatea medicală mai sunt internați zece pacienți. Doi pacienți au fost transferați vineri în unități medicale din străinătate.

UPDATE ORA 12.02 Club Colectiv: Un pacient a decedat la Spitalul Floreasca; bilanțul tragediei crește la 36 de morți

Un pacient a murit, sâmbătă, la Spitalul de Urgență Floreasca, a declarat pentru AGERPRES directorul medical Nicușor Luchi.

Bilanțul celor decedați se ridică acum la 36 de persoane.

UPDATE ORA 11.50 Stănculea (Spitalul de Arși): Doi bărbați au decedat, opt pacienți — în stare critică, alți doi — în stare gravă

Doi pacienți internați la Spitalul de Arși, în urma incendiului din clubul Colectiv, au decedat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a declarat purtătorul de cuvânt Adrian Stănculea, adăugând că, în unitatea medicală, mai sunt opt pacienți în stare critică, iar alți doi bolnavi sunt în stare gravă.

„Avem doi pacienți decedați azi noapte, în urma accidentului de la Colectiv. (…) Doi bărbați. Erau în stare critică. Din cauza arsurilor și a arsurilor de căi aeriene. Unul dintre cei decedați avea o suprafață de 75% din corp afectată de arsuri, iar în cazul celuilalt era vorba de o suprafață de 50%”, a precizat Adrian Stănculea, care este și șeful secției de terapie intensivă.

El a mai precizat că: urmarea pe www.agerpres.ro