[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

La Botoșani, oamenii nu vor să muncească

caricatura betivi alegeri

Dragi concetățeni, nu se mai poate trăi pe spatele părinților sau din ajutoare sociale. Mesajul primarului din Dângeni, Cătălin Rotundu, i-a înrăit pe unii care au încercat să-i incendieze proprietatea

Un primar dintr-o comună botosaneana a ajuns să se roage de oameni să vină la muncă. Ba, a apelat și la mijlaocele moderne, cererea făcând-o pe Facebook. Cu toate acestea, la cele 50 de locuri de muncă oferite de o firmă venită în localitate, doar 11 s-au prezentat, pentru un salariu de 1000 de lei si transport asigurat, scrie cotidianul local botosaneanul.ro.„Desi am anuntat public si in mod repetat ca in comuna a venit un angajator important la nivel de judet care recruteaza forta de munca in domeniul confectiilor , sunt suparat ca pana astazi s-au aratat interesate sa lucreze un numar de numai 11 persoane , desi oferta este de 50 locuri de munca.Dragi concetateni si ma adresez in mod special persoanelor mai tinere, va rog sa intelegeti ca trebuie sa invatam sa avem fiecare o meserie si sa lucram undeva, nu se mai poate trai pe spatele parintilor sau din ajutoare sociale.

Fac apel inca o data catre persoanele interesate sa munceasca pe un salariu net de 1000 lei, transport asigurat si program de 8 ore de munca sa se adreseze d-nei Simona Bordianu functionar al primariei Dangeni la compartimentul Proiecte europene pentru a se inscrie pentru a obtine un loc legal de munca. Va multumesc pentru intelegere si in speranta ca nu voi mai vedea persoane tinere stand la rand pentru a-si intocmi dosare de ajutor social!” a scris pecontul sau de Facebook primarul comunei Dangeni.

 Mai rău, mesajul de chemare la muncă al primarului a stârnit nervozitatea unora care joi, 27 noiembrie, au încercat să-i incendieze proprietatea. Acesta le-a spus oamenilor căa trecut vremea ilegalităților: Domnilor: Cunosc faptul că vă este greu și timp de 20 ani ați făcut ce ați vrut și cum ați vrut cu terenurile și clădirile din domeniul public, dar acum a venit vremea să se și plătească impozitele și taxele locale. Transmit celor care mi-au dat foc aseară că legea trebuie respectată de toți și inclusiv de min.”