[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

La cosit prostituate

Prostitute

Un român de 36 de ani, fără domiciliu, a fost arestat pentru tâlhărirea unor prostituate în zona Palmiro Togliatti (Roma)

Scene de groază, marți seara, pe bulevardul Palmiro Togliati în zona Cinecittà din Roma, relatează ilquotidianoitaliano.it.

Strada este cunoscută pentru afluneța fetelor care se prostituază, în mare parte românce, lucru care l-a făcut pe un român de 36 de ani să atenteze la bunurile acestora. De câteva zile, ascuns în boscheți și urmărindu-și victimele, omul ieșia pe furiș înarmat cu o coasă, fugărind și amenințînd fetele. Pe cele care le prindea le deprăda de bani și obiectele pe care acestea le aveau.

Aseară însă, imediat după ora 22, câteva fete care au fost atacate au reușit să fugă și să anunțe carabinierii. Militarii de la Compagnia Casilina au sosit imediat la locul faptei. Românul s-a ascuns printre boscheți dar aceștia l-au găsit, nu după ce i-a amenințat cu coasa.

Da quello che si apprende dai verbali, la medesima scena si era ripetuta già altre volte, in cui il rapinatore era riuscito a mettere a segno il colpo. La tecnica era sempre la medesima: l’uomo sbucava dalle siepi che costeggiano la strada e minacciava di morte le malcapitate con la grossa falce, derubandole di tutti i loro averi.

Românul afost arestat și propus pentru judecare în regim de urgență.