[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

La Focșani se va construi monumentul vrâncenilor morți în diaspora

„Monument de comemorare a vrâncenilor care au murit în diasporă” anunță publicația puterii din Vrancea în ediția online de sâmbătă. Practic informația venită pe surse prin care, pe ordinea de zi a ședinței de marți, 28 noiembrie, va fi pusă și această inițiativă, a fost transmisă ziarului Monitorul de Vrancea. 

O confirmare a faptului că tot scandalul refuzului acestui monument și declarațiile nefericite ale consilierului Ochean nu au creat o imagine prea bună Consiliului Județean Vrancea și celor din puterea locală. Astfel, „Consiliul Județean Vrancea se reunește marți în ședință ordinară având pe ordinea de zi zece proiecte de hotărâre, inițiate de președintele Marian Oprișan.”

Consilierul PNL Ovidiu Burdușa

Nu se specifică în acest comunicat că inițiativa realiării acestui monument este a consilierului PNL Ovidu Burdușa venit din diaspora ci, în stilu-i clasic fraudulos, ideea este atribuită președintelelui Marian Oprișan. 


Fie și așa, numai să fie, dacă PSD vrea să îmbuneze pe cei din diaspora cu astfel de „inițiative” ale darnicului și omenosului baron. 

Așteptăm voturile consilierilor județeni și pe cele ale PSD în mod deosebit.

Un vot pozitiv va fi un câștig pentru toată lumea, de dreapta sau de stânga. Un semn al concilierii, al faptului că toți, indiferent de culoare politică, au prieteni, rude sau cunoscuți în diaspora care au pierit departe de casă și merită un semn de aducere aminte.

Cristi Merchea

Lasă un răspuns