[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Leini (Torino) – Moldovean împușcat în cap pentru chirie. Transportat cu elicopterul în condiții grave

O ceartă pentru o chirie întârziată a dus la o tragedie în localitatea Lini, lângă Torino, potrivit cotidianului ilcanavese.it

Teodor Budaianu, un moldovean de 27 de ani, locuia într-o casă închiriată de la un cetățean italian, Michele Prima, 56 anni, care lcouia alături. Miercuri, 6 februarie, în jurul orei 19,30, Michele Prima merge acasă la moldovean pentru a ridica plata chiriei, dar înarmat cu un pistol.

Lipsa banilor și întârzierea lui Budăianu de a plăti au degenerat într-o ceartă în care, la un moment dat, italianul a scos pistolul calibru 22 și l-a împușcat în cap. Au fost chemate ambulanța și carabinerii.

Gravitatea rănii a dus la transportul tânărului moldovean cu elicopterul la un spital din Torino unde i-a fost extras proiecticul, dar rămânând în continuare în condiții grave.

Italianula fost reținut, acesta declarând că împușcarea s-a făcut accidental. Acestuia, care avea permis de port armă, i-au mai fost sechestrate patru carabine, patru puști de vânătoare și pistolul cu care l-a împușcat pe Teodor.

Lasă un răspuns