[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Locuitorii din Alexandria, Focșani și Brăila, cei mai nefericiți din România

Cel mai avantajos oraș din țară ar fi Brașov, urmat de Oradea și Cluj-Napoca, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research, în timp ce locuitorii din orașul Alexandria ar fi ce mai nemultumiți și nefericiți din țară, din perspectiva siguranței personale, al liniștii, transportului în comun sau al costului general al vieții.

Clasamentul celor mai avantajoase zece orașe din România este completat de Sibiu, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timișoara, Târgu Mureș. Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase orașe din țară sunt Alexandria, Focșani, Brăila, urmate de Călărași, Satu Mare, Bacău, Giurgiu, Zalău, Galați și Buzău.

Cât despre regiunile din România, cea mai avantajoasă este Transilvania, în timp ce la polul opus se află Dobrogea. București și Ilfov ocupă a șasea poziție, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro în cadrul studiului „Orașe și cartiere din România”, informează WallStreet.

Citiți articolul pe: WallStreet.

Lasă un răspuns