[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Locul I pentru „Invidie” obținut de caricaturistul Constantin Pavel în Brazilia

Cunoscutul grafician vrâncean Constantin Pavel a obţinut un nou premiu internaţional cu o lucrare extrem de sugestivă despre INVIDIE.

constantin pavel
Caricaturistul Constantin Pavel

Artistul vrâncean a obţinut premiul I la cea de-a şaptea ediţie a Salonului de Caricatură care are loc la Terasina, în Braziliam scrie ziaruldevrancea.

Această ediţie a avut ca temă „INVIDIA”. „Competiţia are loc sub auspiciile Organizaţiei Medicale MEDPLAN. Se pare că tema curajoasă pe care au propus-o sugerează faptul că invidia este o boală. Sunt absolut de acord cu acest lucru. Ne apucă uneori invidia pe cineva care are bani mai mulţi, nevasta mai frumoasă sau succese în viaţa personală. Aceasta este natura umană. Dacă nu controlăm aceste reacţii emoţionale intrăm cu succes în zona absurdului. Invidia mi se pare o sursă foarte bună de umor„, a declarat Constantin Pavel. La acest concurs de caricatură au fost trimise peste o mie de desene din întreaga lume. Vernisajul a avut loc pe 19 iulie, însă marele premiant a declinat invitaţia de participare dată fiind distanţa foarte mare până în America de Sud. Ziarul de Vrancea îl felicită pe talentatul grafician vrâncean, care a obţinut în cariera sa premii pe tot mapamondul!

Silvia Vrînceanu

foto: ziaruldevrancea