[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Lucca – Un muncitor român în vârstă de 38 de ani a murit în somn

Lucca – Speranța unei vieți mai bune l-a împins să-și lase casa din România, Oradea. A parcurs aproape 2000 de km pentru a încerca să o ia de la capăt, în Italia. Aici, însă, și-a găsit sfârșitul Iacob Sandor, în vârstă de 38 de ani, rezident la Lucca din anul 2003.

L-au găsit fără viață joi, 25 ianuarie, în jur de ora 7.50, prietenii lui, cei cu care împărțea un apartament în Sant’Angelo, în Via di Sillori, Nave, pe Sarzanese, scrie Il Tirreno.

„O tragedie fără sens – spun cu vocea scăzută cei trei conaționali – Am luat cina împreună cu Iacob miercuri seara. La ora 22 am terminat și fiecare dintre noi s-a întors în camera sa.”

9 ani din cei aproape 15 de când era în Italia a lucrat ca zidar, iar în ultimul timp nu mai avea de lucru, găsind ocazional căte ceva care să îi asigure traiul, tot în construcții.

La ora aceea, aproape 8.00, prietenii săi au mers să vadă ce se întâmplă, dar au descoperit corpul neînsuflețit. Iacob murise în somn.

La fața locului a ajuns o patrulă de carabinieri, o ambulanță a Crucii Roșii din Lucca, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, cel mai probabil, în ciuda vârstei, din cauze naturale. Corpul neînsuflețit va fi repatriat, iar înmormântarea va avea loc în România.

Lasă un răspuns