[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Luptă crâncenă la Soveja pe… like-uri

        Primăria Soveja, la inițiativa unui alt sovejan, a dat startul la concursul „Cea mai frumoasă casă de Crăciun”, o idee care va premiată la sfârșit, cu două zile înaintea Crăciunului, cu nu mai puțin de 1000 de lei.  

Dacă prima casă împodobită (casele pot fi împodobite atât la interior cât și la exterior) și-a făcut timid apariția, după cea de a doua și a treia lucrurile au început să ia amploare. Sunt deja 11, una mai frumoasă decât alta, iar războiul like-urilor continuă, aceasta într-o comună care până mai ieri zăcea amorțită în timp, fără nici un fel de mișcare.
        Sovejenii care și-au expus casele pe pagina Facebook Primăria Soveja apelează la cunoscuți, prieteni, grupuri pentru a avea cât mai multe aprecieri ale caselor lor. Mai mult, doi dintre ei au spus deja că vor oferi premiul câștigat unei familii nevoiașe din comună sau tânărului din Cîmpuri afectat de o tumoare cerebrală. Deja câteva case au primit peste 1200 de like-uri fiecare cu zeci de mii de vizualizări ale fotografiilor.


    

        Semne bune anul are și la Soveja unde a fost nevoie doar de o mică scânteie pentru a reaprinde competiția, viața adevărată și spiritul combativ al mocanilor. Semne bune anul are mai ales pentru că o astfel de inițiativă ar fi fost de neconceput până acum o lună, sub conducerea vechiului primar. Ionuț Filimon, noul edil ales, nu numai că a spus DA imediat dar a încurajat și încurajează orice acțiune care poate aduce un plus comunei, care poate să dinamizeze și responzabilizeze pe cetățenii pe care-i conduce.
        Așa că, dragi iubitori ai Sovejei, vă invităm să urmăriți Pagina Primăriei și să dați like pe casele împodobite care vă plac.

Cristi Merchea

Lasă un răspuns