[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Mama româncei sechestrate şi violate 10 ani într-un beci în Italia: „Am căutat-o în urmă cu doi ani în Italia”

Se numește Mihaela Maricela C., tânăra de 29 de ani care a fost salvată de carabinieri dintr-un subsol din Calabria, Italia.

O româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, ținută sechestrată într-un beci., a fost victima mai multor abuzuri sexuale, a anunţat joi, 23 noiembrie, presa italiană.
 
Familia Mihaelei locuieşte în comuna Cerchezu, din judeţul Constanţa.
 
Mama sa, Maria Trofoşilă, mai are două fete: Cornelia şi Ancuţa. Maria Trofoşilă este dintr-un sat din judeţul Vaslui. A venit în Dobrogea când fiica ei, Mihaela Maricela, avea cinci luni, în anul 1988.
 
„Tatăl ei, Costică era student la Facultatea de Drept. Eu am doar zece clase, dar a văzut că sunt harnică şi frumoasă şi ne-am luat. Foştii mei socri însă nu m-au vrut, că eram săracă. Atunci, ca să nu îngreunez situaţia părinţilor mei, am luat fetiţa, m-am urcat în tren şi am venit la Cerchezu, unde aveam o soră“, povesteşte femeia. De tatăl copilului a aflat mai târziu că a murit într-un accident rutier.
 
Aici, în Dobrogea, a găsit un bărbat cu care a mai făcut doi copii, de care s-a despărţit între timp. Nici viaţa fiicei sale nu a fost mai uşoară.

 

„Mihaela a plecat la 2 Mai să lucreze. Acolo a găsit un om cu care a făcut un copil. Familia băiatului era săracă, mama lui aduna de pe la gunoaie. Mi s-a făcut milă şi atunci aveam vaci, păsări şi fata mea a zis că vin să locuiască cu noi, la Cerchezu“, povesteşte femeia.

Citeste mai mult: Adevărul

Lasă un răspuns