[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Mantova – Un bătrân italian a violat-o pe badanta soției sale

 

Ea, o badată în vârstă de 60 de ani. El, un pensionar de 80 de ani, soțul celei căreia femeia îi oferea asistență în fiecare zi.

Badanta a denunțat agresiunea sexuală la poliția din Poma (Mantova). Potrivit declarației sale, totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 4 martie, în casa în care, timp de câteva săptămâni, asista o femeie în vârstă care suferea de boli neurologice grave.

În jurul orei 6.30 îngrijitoarea – aceasta este versiunea ei – se îmbraca în dormitorul său, separat de cel al celor doi soți în vârstă. Dintr-o dată ușa se deschide și intră bărbatul de 80 de ani.

„M-a aruncat pe pat, mi-a prins mâinile la spate și a început să mă sărute pe gură și pe sâni, atingându-mi chiar și părțile intime.”

Femeia a încercat să se elibereze, însă în acel moment i s-a făcut rău și a leșinat 10 minute circa.

Când s-a trezit, s-a dus la camera de urgență din Poma, în stare de agitație puternică. Aici a povestit medicilor despre ce i s-a întâmplat și a fost supusă unei examinări ginecologice, deoarece spunea că simte „o arsură” în zona genitală, chiar dacă femeia a confirmat că nu a existat un act sexual complet.

Prognoza la final a fost de 10 zile. Raportul semnat de serviciul de sănătate a fost transmis poliției. Investigațiile sunt încredințate investigatorilor poliției, care vor trebui să înțeleagă dacă tot ceea ce a spus îngrijitoarea este adevărat. Evident, versiunea sa va fi comparată cu cea a pensionarului.

A 80 anni violenta la badante della moglie malata

Pensionato aggredisce l’assistente della moglie malata. Lei: «Sbattuta sul letto baciata e toccata»

 

Lasă un răspuns