[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Mara Ştefan, o fetiţă de 12 ani din Botoşani, va juca într-un film al regizorului italian Carlo Fusco

Mara Ştefan, o fetiţă de 12 ani din municipiul Botoşani, elevă a Şcolii 7, va juca într-un film realizat de regizorul italian Carlo Fusco, scrie cotidianul Monitorul de Botoșani.

„Ultimul cod” este un scenariu scris de botoşăneanca Ieva Lykos, actriță, scenaristă şi producătoare a societății Lykos Film Botoșani.

Scenariul „Ultimul cod” este bazat pe povestea adevărată a criminalului Joseph Fritzl care a zguduit întreaga lume. Bărbatul și-a sechestrat propria fiică în subsolul casei, timp de 24 de ani, în această perioadă procreând alți şapte fii/nepoți. Scenariul a câștigat Premiul al III – lea la Festivalul de film de la Los Angeles, Cinefest şi este inscris în competiție la Festivalul cinematografic LA Under the Stars.

Mara Ștefan o va interpreta pe fiica/ nepoata cea mare a lui Fritzl care rămâne în subsol cu mama sa și care, împreună cu aceasta, se va supune atrocității omului.

În film, mama Marei va fi Ieva Lykos. Mara va juca şi alături de Sally Kirkland, actrița nominalizată la Oscar, câștigătoare a unui Golden Globe. Mara Ştefan a fost aleasă în urma unei selecții internaționale cu agenții din Italia, Marea Britanie şi Olanda. Fetiţa s-a decis să participe la casting după ce a văzut un anunţ publicat în presa botoşăneană. Micuţa artistă care va avea privilegiul de a juca în acest film face parte din echipa redacţională a ziarului Buzz şi a prezentat, aproape doi ani, împreună cu sora ei, Nora, emisiunea „Tendinte”.

„Ultimul cod” se va turna în oraşul…
Contiuarea AICI

Lasă un răspuns