[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Marian Oprișan, baronul de Vrancea: „Victor Ponta a greșit față de românii din Diaspora”

dedicatie-cartianu-oprisan-1

Oprișan i-a atacat pe jurnaliștii Cartianu și Ciocăzanu, autorii cărții ”Miracolul din noiembrie”, scrie publicația vranceamedia.ro

Joi, 10 noiembrie, la fix doi ani de la pierderea alegerilor prezidențiale de către Victor Ponta tPreședintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a reacționat nepotrivit în această seară în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Județean, după momentul în care consilierul județean PNL Ovidiu Burdușa i-a înmânat cartea ”Miracolul din noiembrie”, scrisă de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu.Consilierul Burdu;a este primul ales din rândurile diasporei într-o funcție publică la nivel de județ.

dedicatie-ciocazanu-oprisan-2După ce a luat cartea de la Burdușa și a ajuns la prezidiu, mai spune vranceamedia.roOprișan a citit, probabil, care sunt autorii cărții și i-a atacat verbal, aruncând nervos volumul pe birou. Autorii Cartianu și Ciocăzanu, prezenți recent la Focșani, i-au scris chiar și dedicații lui Oprișan 😉 pe care acesta probabil că nu le-au apreciat.

Oprișan a recunoscut că fostul președinte PSD Victor Ponta a greșit față de românii din Diaspora și l-a atacat pe fostul său șef, semn că în PSD taberele sunt într-un război surd. (Leo M.)