[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Marian Roșca, românul dat mort la podul din Genova, găsit în comă de ziua lui

foto de pe contul Eftemie Popescu

„Marian Rosca este in viață!!!
In comă, grav ranit, se află internat intr-un spital din Italia acolo unde au fost transportate victimele prabusirii viaductului Morandi. Fratele sau este cel ce l.a cautat si identificat! Familia, in tara, a trecut prin momente cumplite… Eroarea vine din comunicatele oficiale din partea autorităților, in oarecare masură scuzabile. Minunile se intamplă si in prezent!…”

Așa scrie pe contul său Eftemie Popescu, consilierul local din  localitatea Bubeşti Jiu, locul de unde a plecat Marian la muncă. „ îl cunoaşte foarte bine pe Marian. Tânărul a lucrat, înainte de a pleca în străinătate, la societatea acestuia, iar, ulterior, au păstrat în continuare legătura, aceştia fiind vecini: „Pot spune că suntem vecini şi prieteni. Despre Marian am doar cuvinte de laudă, un tip pozitiv, a plecat în străinătate şi a pornit de la zero. A reuşit să-şi facă o casă mândră în Curtişoara, cumpărând teren din munca sa. Este o lovitură pe care familia destul de încercată de-a lungul vieţii nu ar fi trebuit să aibă parte. Cred că ultimul loc de muncă a fost la mine. Era un tip implicat şi care nu lăsa lucrurile la jumătate. Era un om de nădejde“. 

 Marian Roşca este din satul Curtişoara, comuna Bumbești, județul  Gorj. Tânărul conducea un camion TIR când, aflat pe podul Morandi din Genova, acesta a cedat. Tânărula fost dat mort, dar căutările fratelui său la morgi și mai apoi în spitale au dat cu totul alte rezultate: acesta a fost descoperit într-un spital în stare de comă exact de ziua lui

 

 

Lasă un răspuns