[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

MartișoRoma2016 – Evenimentul unei tradiții românești la Roma

Invito (7)Asociatia Lumea Copiilor Onlus  si Asociatia A&S din Roma vă invită la evenimentul „MartisoRoma2016” în Roma, Oratorio di San Saverio di Francesco di  Caravita , in 5 martie 2016, orele 17.

Evenimentul are ca obiect o expozitie de martisoare precum si  laboratoare pentru copii in care aceștia învață  sa creeze un marțișor românesc. Expozitia este realizată cu mărțișoare create de artiștii Radu  Tirnovean membru al Uniunilor Artistilor Plastici, Mihaela Tatulescu de la Universitatea Oradea și Ileana Horodoba Danci de la Universitatea de Arte din Cluj. 

Minunații copii de la Asociatia culturala Onlus L’arca Delle Tradizioni, conduși de presedinta Elena Dascălu, vor organiza laboratoare în care copiii vor învăța să creeze un marțișor românesc, dupa care va urma un recital al corului Arpeggio& Roua si al talentatei  Nicole Lemnrau de  numai 12 ani artista la (flaut). Finalul va fi reprezentat de premierea și decernarea  Martisorului Anului 2016.

Evenimentul, care face parte din activitățile de promovare a culturii și a tradițiilor românești în Italia, este organizat de către Asociațiile “A&S” respectiv “Lumea Copiilor Onlus” din Roma

Pentru mai multe informații o puteți contacta pe Aurelia Pop, Mediator Intercultural, tel.  3283652015