[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Măști cu ou pentru părul degradat

Pentru a lupta împotriva căderii părului, o mască pe bază de ou și vitamine este tot ce vă trebuie. Combate și stopează căderea părului

Părul degradat, lipsit de strălucire, care cade sau se „toacă”, are nevoie de foare multă atenţie și îngrijire. Dar care este, oare, cel mai bun tratament pentru păr degradat? Soluția vine de la măștile pentru păr realizate din ingrediente naturale. Ele hrănesc foliculii piloși, ajută creșterea parului, conferă strălucire și vitalitate, împiedică o cădere prematură.

Folositi cel mai bun tratament pentru păr deteriorat,  masca naturală, înainte ca acesta să vă oblige să-l scurtați.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta, cu siguranţă, în hidratarea și stoparea căderii podoabei capilare.

Un bun remediu și aliat la îndemâna oricui este oul. Oul face minuni pentru părul degradat, fiind o sursă importantă de proteine, care hrăneşte și întărește foliculii. Pentru părul uscat, se foloseşte în special gălbenuşul de ou, o dată sau de două ori pe lună. Dacă părul se îngraşă foarte uşor, optați doar pentru albuşul de ou, din care puteți face o mască la fiecare două săptămâni. Aceasta curăță părul și oferă volum.

Maști pe bază de ou

Aveți nevoie de două ingrediente: ouă și iaurt natural. Se amestecă și se aplică pe păr. Părul se înfășoară într-un prosop cald și se lasă masca să acționeze 30 de minute, apoi părul se clătește cu apa caldă. Va revigora, curăța și înfrumuseța părul imediat.

Altă mască pe bază de ou se poate prepara cu: două linguri ulei de ricin, o linguriță glicerină și o linguriță de oteț de mere. Se aplică masca, se înfășoară parul într-un prosop cald și se lasă să acționezes cel puțin 40 de minute, după care se clătește cu apa caldă.

Un gălbenuş de ou, o lingură ulei de măsline, două linguri ulei de ricin şi puţină zeamă de la o lămâie. Amestecați toate ingredientele și aplicați masca pe păr. Se lasă să acționeze 30 de minute, apoi șamponați și clatiți cu apă din belșug.

Redați  părului stralucire naturală cu ajutorul unei măști care poate fi preparată astfel : 2 gălbenușuri de ou și 50 ml bere. Se aplică masca pe părul umed și se lasă să acționeze 1 oră.

Căderea părului

Pentru a lupta împotriva căderii părului, o mască pe bază de ou și vitamine este tot ce vă trebuie. Combate și stopează căderea părului. Iată ingredintele de care aveți nevoie: 1 gălbenuș de ou. 1 lingură de balsam potrivit tipului de păr, 1 lingură de iaurt, 1 linguriță vitamina A, 1 linguriță vitamina D, 1 linguriță miere, 1 linguriță alcool.

Un tratament minune pentru căderea părului îl reprezintă și tinctura de ardei iute. Puteți folosi tinctură din magazinele Plafar sau o puteți prepara în casă:

Se  toacă 3-4 ardei foarte iuți, peste care se va turna 300 ml de vodkă. Se lasă soluția la macerat o săptămână, apoi se strecoară. Se diluează tinctura cu puțina apă și se masează bine la radăcina părului de fiecare dată când vă spălați părul.

În timp se vor vedea efectele, iar căderea părului va înceta. In plus, acest tratament, ajută la creșterea mai rapidă a părului. Aveți grijă să vă spălați bine mâinile după utilizare, tinctura ustură foarte tare.