[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

MENTORAT DE SUCCES – un program românesc pentru tinerii români din Italia

Timp,
Încotro mergi?
Spre ce meleaguri noi, grăbit, alergi?
Cum
Poți într-o zi
Să schimbi în oameni mari niște copii?
(Versuri „Liceenii”)

      Vă mai aduceți aminte de anii de liceu? Câte întrebări și câte nedumeriri aveam de tot ce urma să ne aștepte după ce se termină liceul?
       Vremurile s-au schimbat însă și adolescenții de azi, încep deja pe la vârsta de 16-17 ani să se gândească la ce vor face mai departe:
🔸ce carieră ar vrea să urmeze
🔸la ce facultate să se înscrie
🔸care sunt pasiunile lor și cum le pot îmbina cu o carieră viitoare…
      Drumul către răspunsurile la întrebările de mai sus nu este unul ușor, mai ales dacă îl parcurgi de unul singur de aceea Asociația Tinerilor Profesioniști din Milano GRASP Milano – Global Romanian Society of Young Professionals a lansat programul “Mentorat pentru Succes”. Este un program adresat tinerilor de liceu care le oferă posibilitatea să întâlnească un Mentor (un profesionist român cu experiență internațională) care le va oferi sprijin și consiliere pentru a face următorul pas atât la nivel personal cât și profesional.
Informații importante:
❗️program gratuit de orientare profesională și dezvoltare personală
❗️perioada de desfășurare: din februarie până în mai 2021
❗️modalitate de desfășurare: sesiuni individuale online cu mentorul alocat (minim 6)
❗️criterii de selecție: elevi români de liceu care studiază în Italia (varsta 16-17ani)
❗️cursuri de dezvoltare personala oferite de profesionisti români din Europa
❗️posibilitatea de a interactiona cu mentorul în limba italiană în cazul în care elevii nu vorbesc bine limba română
✅Înscrierea în program se face completând acest formular online https://bit.ly/37AZaEf până pe data de 11 decembrie 2020 și dacă doriți să aflați mai multe detalii despre program și despre prima ediție Mentorat pentru Succes puteți accessa pagina de internet http://milanomentorship.mygrasp.org/.
🆙Vă rugăm să distribuiți acest mesaj deoarece ne dorim ca programul „Mentorat pentru Succes” sa fie cunoscut de câți mai mulți elevi români din Italia pentru că e important ca tinerii de azi să se informeze in mod corect și concret despre oportunitățile de viitor ce le pot avea și mai ales să facă alegeri conștiente care sa-i ajute să își îndeplinească visele lor profesionale.
Pentru mai multe informații despre inițiativele organizate de GRASP Milano vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/MyGRASPMilano

și puteți sa ne contactați pe email la adresa: mfs.milano@mygrasp.org.

Lasă un răspuns