[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Mesajul emoționant transmis de Cristina Țopescu pentru tatăl ei

Cristian Țopescu a murit, marți, 15 mai,  la vârsta de 81 de ani, în timp ce se afla internat la Spitalul Elias din Capitală. Cu puțin timp înainte ca îndrăgitul comentator sportiv să se ridice la Ceruri, fiica lui, Cristina Țopescu, cea care i-a stat la căpătâi, transmitea un mesaj emotionant pe Facebook:

Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!, a scris pe Facebook Cristina Ţopescu.

Cristina Țopescu a povestit într-un interviu acordat anul trecut unei televiziuni despre lucrurile pe care tatăl său a încercat să i le transmită: „să ai cuvânt de onoare, să nu lași niciodată un lucru neterminat, să mergi până la capăt, să nu renunți niciodată la convingerile tale pentru favoruri de tot felul, inclusiv pentru funcții sau bani, să-mi schimb, însă, o convingere după ce am învățat o lecție de viață și, în urma unui proces sever de revizuire, să admit, onestă cu mine însămi, că am greșit sau că m-am înșelat”. 

Lasă un răspuns