[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

 Migranţi, terorism, Brexit, Rusia, euro, piața muncii şi alte crize dezbătute la Focșani

ovidiu-nahoi

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, jurnalistul Ovidiu Nahoi se va afla la Focşani, la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia”, unde va conferenţia pe teme europene.

filesSunteţi invitaţiparticipaţi la aceastăconferinţă care va începe de la ora 11.00 şi se va desfăşura în sala mică a Ateneului „Pastia”. Dezbaterea se va desfăşura pe diverse subiecte care au fost în atenţie în ultima vreme pe continentul european precum: migranţi, terorism, Brexit, Rusia, euro, piata muncii şi alte crize. Jurnalistul a răspuns invitaţieilansate de blogul de atitudine civică VranceaAltfel.ro, creat de avocatul Dan Nichita, în parteneriat cu Ateneul Popular şi un agent economic local.

Ovidiu Nahoi  este unul dintre cei mai importanţi jurnalişti români. După ce a creat primul radio independent român, Uniplus, în 1989, a lucrat ca reporter, realizator de documentare şi analist politic la agenţia de presă Mediafax, apoi la Evenimentul zilei. A fost redactor şef adjunct al Adevărul, realizator tv la Money TV, editorialist la Dilema veche. În prezent este redactor şef la RFI Romania.  (A.T.)