[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Milano. A luat ființă Maya, o asociație românească menită să sprijine pe cei în dificultate

„Cu orgoliu si imensa satisfactie anuntam infiintarea Asociatiei de Promovare Sociala MAYA E.T.S (Ente Terzo Settore), deschisa pentru a tutela drepturile cetatenilor romani pe teritoriul statului italian” începe comunicatul noii asociații românești înființată vineri, 22 martie la Segrate (Milano).

      Vrem sa dam voce fratilor nostri iubiti, pentru a favoriza integrarea in societatea italiana, ajutandu-i pe aceia dintre noi care se gasesc in conditii dezavantajoase din motive economice, sociale sau familiale. Ne propunem sa contrastam orice incalcare a drepturilor care determina situatii de disparitate, dar si sa luptam activ impotriva oricarei forme violenta, in special a celei impotriva femeilor si a copiilor.

      Dorim sa informam, promovam, asistam, tutelam, reprezentam si sa aparam drepturile si interesele individuale si colective ale cetatenilor romani prezenti in teritoriul national cat si al cetatenilor romani si/sau societati romanesti care intentioneaza sa opereze in teritoriul italian si viceversa.

       Asociatia noastra isi propune se devina CENTRUL PENTRU TUTELAREA DREPTURILOR CETATENILOR ROMANI in Italia, si, din aceste considerente, avem nevoie de sprijinul si de sustinerea Ta!

Este o oportunitate unica de a creste impreuna, imbunatatind astfel viata nostra in Italia!   

      Contacteaza-ne la urmatoarele numere de telefon 328 8626800 – 380 5882841 sau trimite un e-mail la urmatorarea adresa: segreteria@apsmayaets.it daca doresti detalii!

In curand va fi disponibil web site-ul Asociatiei la urmatoarea adresa: www.apsmayaets.it, acesta fiind momentan in constructie.

Consiliul Directiv

Ana Maria Ivan, Presedinte
Radu Nicolae, Vicepresedinte
Mihaela Oana Dopcea, Secretar
Dorina Constantina Broncea, Trezorier
Floarea Ivan, Consilier
Poliana Luminita Naghi, Consilier
Gabriel Paiu, Consilier

      Un scurt interviu telefonic cu președintele asociației, Ana Maria Ivan a reliefat determinarea și hotărîrea acestor oameni, dornici să facă lucruri concrete. „Eu cred în ceea ce fac, a spus Ana Maria. Oamenii care au format această asociație nu au apartenență politică, sunt onești, pregătiți dar avem nevoie de timp și de mai mulți. Deja o doamnă din Venezia a sunat iar alți membri s-au adăugat în cele câteva zile”. 

      Noi urăm succes și cât mai multe lucruri frumoase realizate!

Lasă un răspuns