[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Milano – Bătrân italian în comă după ce un țigan român l-a bătut cu bestialitate

Are 29 de ani și se numește Chestor Căldăraru. Individul a fost arestat după ce sâmbătă, 21 aprilie, a jefuit și lovit cu bestialitate un bătrân la Milano, în jurul orei 10:00, pe strada Valtorta.

Scena de groază a fost filmată de camerelede supraveghere ale unui bloc. Bătrânul se întorcea de la cumpărături când a fost lovit. După ce și-a pus victima la pământ, agresorul i-a căutat în buzunare și i-a luat portofelul.

Agresiunea a revoltat opinia publică și a stârnit reacții furioase la adresa românilor din Italia. Senatorul Matteo Salvini, care conduce Liga Nordului, a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

„O agresiune brutală și copleșitoare, sâmbătă dimineața, la Milano. Acest bătrân ar putea fi tatăl sau bunicul nostru. Cum să dai cu pumnii într-un bătrân fără apărare? Criminalul care a făcut acest lucru ar trebui să fie trimis înapoi în țara sa și acolo să putrezească în închisoare. Italienii cer să fie luate măsuri. Sunt gata! Toți criminalii trebuie pedepsiți și expulzați din țară”, a scris Salvini.

 

Lasă un răspuns