[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Milano – o servitoare româncă de 35 de ani a fost găsită moartă în casă

O servitoare româncă de 35 de ani a fost găsită moartă noaptea trecută într-un apartament de pe Viale Coni Zugna 65, din Milano. Pe corpul tinerei există cel puțin 5 lovituri de cuțit în regiunea pieptului, dar medicul legist se va pronunța după autopsie.

Cea care a dat alarma a fost proprietara casei, o italiancă de 44 de ani. Apartamentul, foarte mare, era în perfectă ordine. Anchetatorii sunt de părere că nu a fost vorba despre o sinucidere, deoarece femeia nu a lăsat niciun mesaj, dar nu exclud ipoteza.  

Casa cu doua etaje a fost găsită închisă și în ordine, pe ușa nu s-au găsit urme de intrare forțată, nu lipsește nimic din casă, geanta și telefonul mobil ale victimei au fost găsite intacte. Proprietara a descoperit cadavrul ieri, 9 iulie 2017, în jurul orei 22:15, când s-a întors acasă după câteva zile petrecute în oraș, dar a declarat că a vorbit cu românca la telefon sâmbătă.

Victima locuia acolo de curând și lucra ca servitoare. Cuțitul de bucătărie aparține casei și a fost găsit sub victimă.  Medicul legist nu a stabilit încă momentul morții și se așteaptă rezultatul autopsiei, deoarece rănile sunt în prezent compatibile atât cu un act de auto-vătămare, cât și cu o crimă. Se fac cercetări cu privire la trecutul victimei, care era în regulă și necenzurată.

Editor: Luminita Mirela Negoita

Sursa: La Stampa

Foto: La Stampa