[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Milano – O tânără româncă a fost înjunghiată de iubitul ei italian

O româncă în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată la Milano marți dimineață, 12 septembrie, după ce și-a dus fetița de 7 ani la școală. Agresorul este Tiziano Scalzo de 49 de ani. În jurul orei 09:00, când știa că femeia va fi singură, a așteptat-o în curtea casei unde locuia și a înjunghiat-o.

Femeia a fost găsită de administratorul clădirii care a chemat ajutoare. Cu ultimile forțe victima a spus numele celui care a înjunghiat-o.

Conform presei italiene, Tiziano Scalzo a fost pentru aproape un an iubitul tinerei, iar problemele între cei doi au început la începutul verii, când femeia a decis să se despartă de acesta din cauza acceselor de gelozie. Astfel a plecat de la iubitul ei și s-a mutat împreună cu fețița într-un apartament de pe Viale Ungheria. La începutul lunii august, sătulă de mesaje de hărțuire, femeia a depus o plângere la poliție, ceea ce pare că l-a înfuriat la culme pe fostul său iubit.

Ofițerii l-au descoperit pe Tiziano Scalzo baricadat în apartamentul său de la etajul 4, de pe via Mecenate, amenințând că se omoră.

După mai mult de două ore, comandantul Ciacci și comisarul Adelmo Pacini au reușit să intre în locuință și l-au împiedicat pe acesta să se arunce pe balcon. Agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor și transportat la închisoarea „San Vittore” din Milano.

Tânăra a fost operată și se află în afara oricărui pericol.

Corriere della Sera