[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Milano – Român arestat: „Am avut o ieșire, m-am excitat și am atacat-o”

Cum poate fi numit un individ care te atacă pe stradă, te trântește cu spatele de un perete și îți rupe hainele de pe tine? Clipe de groază pentru o tânără italiancă de 28 de ani.

S-a petrecut la Milano miercuri seara, 20 septembrie, în jurul orei 21:30, la intersecția străzii Liguria cu strada l’Alzaia Naviglio Pavese. Agresorul, un român de 31 de ani, a justificat că: „am avut o ieșire, m-am excitat și am atacat-o”  „Ho avuto un raptus, mi sono eccitato e l’ho assalita“.

Fata de 28 de ani mergea pe bulevardul Liguria cu telefonul în mână pentru a ajunge la stația de metrou Romolo.

Bărbatul, conform reconstrucției poliției, a oprit-o din față, lovind-o de un perete. În câteva secunde a început să o atingă prin părțile intime și să o dezbrace rupându-i hainele.

Din fericire, „ieșirea” a avut loc într-o zonă foarte aglomerată și țipetele fetei au fost auzite de trecători. Individul a fost fugărit și „arestat” de trecători la Naviglio Pavese, în zona Movida.

Kibedi Marius Alin a fost deja arestat în anul 2013 pentru violență sexuală la San Donato. Mai târziu, el a fost condamnat la doi ani de închisoare. În 2015, cînd a ieșit din închisoare, a fost încătușat pentru furt în Piața Lotto. Porțile închisorii San Vittore au fost redeschise pentru românul de 31 de ani, în timp ce victima, dincolo de starea de șoc, nu a suferit răni.

MilanoToday

http://navigli.milanotoday.it/violenza-sessuale-inseguimento.html