[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Milano – Un italian a împușcat doi români după ce a fost instigat de soție

Francesco M., un italian în vârstă de 63 de ani a fost arestat cu acuzația de tentativă de omor după ce sâmbătă, 14 aprilie, a împușcat doi români în apartamentul acestora din Milano.

Chiar si soția italianului, o femeie în vârstă de 67 de ani, este acuzată de instigare la omor. Femeia, potrivit anchetatorilor, și-a încurajat soțul să tragă în cei doi români.

Conform reconstituirii faptelor, în dimineața zilei de sâmbătă, italianul a urcat în mașină cu soția sa la Cinisello Balsamo, au ajuns pe strada Sant’Erlembardo, apoi în zona Gorla din Milano. A bătut la ușa apartamentului de la etajul IV și i-a împușcat pe cei doi bărbați români care i-au deschis.

Ușa apartamentului

Unul dintre cei doi, Costantin Cărămizaru, de 28 de ani, este grav rănit la piept și acum se află la spitalul din Niguarda. Celălalt, Ilie Călin, zgâriat ușor la cap, a fost externat.

În timpul atacului, italianul s-a rănit la un deget și a fugit la spitalul Bassini din Sesto San Giovanni. A fost recunoscut de soția lui Ilie Călin, care era în pat cu cei doi copii când a auzit împușcăturile. Ea este figura cheie pentru reconstituirea faptelor: se pare că femeia a avut o relație cu agresorul.

Așadar, poate fi vorba despre o pistă pasională, dar și cea a unei datorii neplătite rămâne deschisă. Francesco M., originar din Sardegna, nu a recunoscut motivul pentru care i-a împușcat pe cei doi români.

Foto copertă: clădirea în care au avut loc împușcăturile

Lasă un răspuns