[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Miracolul din noiembrie” în Regatul Unit al Marii Britanii

Miracolul2
foto: Gazetă românească

Dacă în luna mai, realizatorii cărții „Miracolul din noiembrie” mergeau peste Ocean pentru a prezenta această realizare, acum Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu se află la Londra, la începutul unei serii de 45 de zile în Europa. 

Wembley Library din Brent Civic Centre, cu sprijinul platformei de informare Rețeaua Profesioniștilor Români din Străinătate (RPRS), a publicației Gazetă Românească și a grupului Facebook “Diaspora Din Londra Oficial”, vă invită la lansarea cărții “Miracolul din noiembrie” de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu.

Evenimentul va avea loc la Wembley Library (Londra) din clădirea Brent Civic Centre, în data de 10 octombrie 2015, ora 13.00. Cartea va fi prezentată în cadrul Clubului de lectură pentru comunitatea romanească, organizat de Gazetă Românească în parteneriat cu consiliul local Brent.

Cunoscuții ziariști Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu se află în Regatul Unit într-un turneu european de lansare și promovare a volumului „Miracolul din noiembrie”, al cărui subtitlu este sugestiv: „Uimitoarea poveste a zilei în care Diaspora și Facebook au obținut o victorie eroică”. Este vorba, evident, de fabuloasa poveste a zilei de 16 noiembrie 2014, în care Diaspora română, solidarizată prin Facebook, a obținut o victorie eroică. Volumul scoate la lumină destine luminoase și povești emoționante, oferind explicații convingătoare pentru o surpriză colosală.

Întâlnirile cu membrii comunității românești din Marea Britanie se vor desfășura după cum urmează:

Programul aici http://www.gazetaromaneasca.co.uk/lansare-de-carte-miracolul-din-noiembrie-cartianu-si-ciocazanu-ne-readuc-in-regatul-unit-duminica-fabuloasa-in-care-ne-am-luat-revansa/

Menționăm că, în perioada 23-25 octombrie, cartea va fi lansată și la Roma.