[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Miracolul din noiembrie” la Focșani

O carte document  despre suferințele românilor din diaspora în fața mașinațiunilor PSD care a vrut să facă imposibil votul românilor din Diaspora. 

Miracolul2

Jurnaliștii Jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu lansează joi, 3 noiembrie, la Focșani, începând cu ora 12.00, la Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” cartea „Miracolul din noiembrie”, în care au adunat mai mult de 400 de mărturii ale românilor din afara țării despre al doilea tur al alegerilor prezidențiale din anul 2014.

„Caravana Cărților se pune din nou în mișcare! Timp de patru zile, voi cutreiera câteva județe ale României pentru a-mi duce cărțile la cititori, a-i cunoaște și a le lăsa drept amintire câte un autograf. Împreună cu confratele Laurențiu Ciocăzanu, coautor al volumului „Miracolul din noiembrie”, mă voi întâlni cu publicul din județele Vrancea, Bacău, Suceava, Bistrița-Năsăud și Mureș. Vă așteptăm cu cărți și autografe!” a anunțat pe contul său de facebook jurnalistul Grigore Cartianu.

Cartea a fost prezentată atât înEuropa cât și în America românilor care au fost participanți la alegerile din 2014, mulți dintre ei regăsindu-se în paginile acesteia.