[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Miss Badante 2018 la Roma

Cea mai frumoasă româncă din Italia care lucrează în domeniul asistenţei bătrânilor se numeşte Anişoara Avacaritei, are 41 de ani şi este originară din Târgu Neamţ. Ea a câştigat finala Concursului Miss Badante & Colf 2018, care s-a desfăşurat duminică, 4 martie, la Roma, la Palacavicchi din Roma.

Pe locul II s-a situat Florentina Hoitan, de 51 de ani, originară din Prahova şi stabilită de 14 ani în Italia.  Locul al III-lea a fost câştigat de Iustina Pătraşcu, din Bacău, de 47 de ani, din care ultimii 19 ani petrecuţi în Italia.  Maria Savoi, de 53 de ani, a obţinut menţiune, iar Premiul juriului a fost înmânat Danielei Bornaz, de 48 de ani.

„Am hotărât să particip la Concurs după ce am văzut un anunţ pe Facebook, nu mă gândeam că o să câştig, voiam doar să mă simt bine, să rup puţin monotonia”, a declarat pentru „Din Italia” câştigătoarea, după primirea coroniţei. Premiul îl dedică celor doi copii ai ei, care studiază în România. Când vorbeşte de ei, o fată şi un băiat, emoţia i se citeşte pe faţă. În România a fost angajată în comerţ, iar de când e în Italia a lucrat pentru două familii în 11 ani de zile. „Pentru unii e greu, dar pentru mine e mai puţin greu, pentru că mă ataşez de bătrâni. Îţi trebuie răbdare şi dragoste să poţi face această meserie!”

 

Citiți articolul complet pe: http://www.italiastiri.com/2018/03/fotogalerie-anisoara-avacaritei-din.html

(A consemnat Miruna Cajvaneanu, Roma, 4 martie 2018)

Lasă un răspuns